In detail

Je hart weet de weg

Je hart weet de weg

Je hart weet de weg. Je moet jezelf gewoon toestaan ​​te voelen. We brengen ons leven door met denken en leven in onze mentale film, volledig losgekoppeld van ons heden en de realiteit zelf. En levende realiteit heeft geen vervanging.

Maar wat is de realiteit? Het is wat er op elk moment gebeurt, net zoals het gebeurt. Als we aanwezig zijn, zullen we het voelen, we zullen ons bewust zijn van wat ons intern overkomt op het moment dat het gebeurt en we zullen weten dat het echt is.

Wil je de realiteit ervaren of leef je liever los van jezelf? De sleutel ligt in het gevoel. Wat je voelt, leidt je op elk moment van je leven. En ik praat niet over de emoties die aan de oppervlakte zijn en die lijken op tijd, veranderen en voorbijgaan.

Het gevoel komt uit het hart. Het is diep en kalm. Het is rust en welzijn, je voelt je comfortabel daar te zijn. Je weet zeker wat je moet doen, maar je kunt het niet rationeel verklaren. Alles wat je weet is dat het je vrede brengt. En als de keuze die je maakt je vrede brengt, betekent dit dat het de juiste is voor jou op het moment dat je het neemt.

Je hart kent de weg, het weet waarom je in dit leven bent gekomen, maar het enige dat het je geeft, is de volgende stap, niets meer. Het vereist veel moed en vertrouwen om het te volgen, maar alleen op deze manier kun je de magie van het leven ervaren en jezelf een hoop pijnlijke dingen besparen die je moet leven omdat je beslissingen neemt op basis van angst. Dus als je onderweg een verkiezing tegenkomt, vraag jezelf dan af wat ik zou doen als ik niet bang was? en visualiseer de verschillende opties. Wat je de juiste optie vertelt, is je gevoel. Omdat het je vrede en rust brengt.

Het leven is eenvoudig en gemakkelijk. Hij geeft ons altijd wat we vragen. Het probleem is dat we niet weten hoe we het moeten vragen. We denken dat als we om iets vragen dat we missen, we dit zo zullen ontvangen. Maar energie werkt niet op deze manier maar voor consistentie. En deze samenhang is de eenheid tussen ons verzoek en ons gevoel. Wanneer we dankbaarheid en vertrouwen voelen dat onze bestelling al is vervuld of onderweg is, zullen we deze ontvangen. Het moet verder gaan dan het uiterlijk en weten dat het van ons is. En het grappige is dat wanneer je je op deze manier voelt, je je realiseert dat je niet langer nodig hebt waar je om vroeg, want alles wat je nodig had is het gevoel dat je het hebt.

En dit gevoel kan worden gecreëerd op het moment dat je het wilt met behulp van je verbeelding. En zo kom je in de magie en besef je dat alles mogelijk is. Als je het in je geest ziet, zul je het in je realiteit zien. De enige stap die je nog hebt is de nodige acties ondernemen om het te materialiseren. Vraag je, is dit wat ik voor me wil? Als je het echt wilt, word je per e-mail beschermd om de prijs te betalen en wordt je motivatie onderweg voortdurend vernieuwd. Onderweg zult u wat ongemak ondervinden, maar in het algemeen zal het gemakkelijk zijn omdat het pad van het hart gemakkelijk en vloeiend is. Er zijn geen worstelingen en inspanningen. Ik wil gewoon doorgaan.

Geef jezelf toestemming om je op elk moment van je leven te voelen. Geef je over aan je hart met al je kracht en je zult zien hoe het leven in jouw voordeel zal beginnen te werken, je zult alle zegeningen zien die verborgen zijn achter elke gebeurtenis en dat het enige dat bestaat een welwillendheid is die onze geest nooit zal kunnen begrijpen.

Wees je bewust van de vergankelijkheid van dingen, mensen en omstandigheden die je alleen voor de nodige tijd zal vergezellen, maar het enige dat altijd bij je zal zijn en je nooit zal verlaten is je hart.

Wees je ervan bewust dat je beperkte tijd hebt om het plan uit te voeren dat je ziel vóór de geboorte heeft getekend en de enige manier om het te vervullen is door aanwezig te zijn en aandacht te besteden aan wat je voelt. Alleen dan kun je leven door loyaal, eerlijk en consistent met jezelf te zijn. En wanneer u aan het einde van de reis aankomt, zult u graag het leven vervullen dat u voor uzelf hebt ontworpen.

thuis