In detail

Zelfvertrouwen en vertrouwen, de sleutel tot persoonlijke aantrekkelijkheid

Zelfvertrouwen en vertrouwen, de sleutel tot persoonlijke aantrekkelijkheid

Je hebt je vaak afgevraagd wat is de sleutel om aantrekkelijk te zijn. Het is tenslotte iets waar alle mensen naar op zoek zijn: zoals anderen meer. Wat als ik je vertelde dat vertrouwen en zelfvertrouwen cruciaal zijn om aantrekkelijk te zijn?

inhoud

  • 1 Waarom we ons aangetrokken voelen tot zelfverzekerde mensen
  • 2 Het verschil tussen zelfvertrouwen en ijdelheid
  • 3 Hoe kun je vertrouwen in jezelf krijgen en aantrekkelijker worden?

Waarom we ons aangetrokken voelen tot zelfverzekerde mensen

Je hebt vast ook opgemerkt dat er mensen zijn die, hoewel ze niet bijzonder fysiek aantrekkelijk zijn, een "iets" hebben dat ons speciaal naar hen laat kijken.

Dat iets op veel manieren kan worden genoemd. Voor sommigen is het charme, voor anderen is het betovering, voor anderen is het charisma. Het woord dat we gebruiken is het minst, omdat ze allemaal naar hetzelfde verwijzen: De zekerheid die die persoon heeft in zichzelf en in zijn mogelijkheden.

Dit soort mensen accepteren en houden van zichzelf zoals ze zijn, zonder anderen te willen emuleren en zonder te proberen gebreken te verbergen.

Dit zelfvertrouwen maakt degenen die zich zo goed voelen over zichzelf minder bang om hun comfortzone te verlaten, en dit soort "zelfverzekerde bewusteloosheid" Het heeft een natuurlijk magnetisme waardoor mensen dichterbij komen.

Het verschil tussen zelfvertrouwen en ijdelheid

Ondanks het bovenstaande, Het is belangrijk dat zelfvertrouwen en zelfvertrouwen niet worden verward met ijdelheid.

IJdelheid verschijnt in feite wanneer gebrek aan zelfrespect en zelfvertrouwen. Het is een manier om onzekerheden te "bedekken" onder een schil van zelfvoorziening. Maar zelden kan ijdelheid concurreren met zelfvertrouwen.

Dat is de reden waarom mensen die ijdel zijn zelden goed vallen, maar mensen die zelfverzekerd zijn, zijn altijd welkom en, zoals we zeggen, aantrekkelijk voor anderen.

En eigenlijk is ijdelheid een zeer slechte imitatie van zelfvertrouwen. Terwijl de zelfverzekerde persoon beslissingen neemt, de persoon met ijdelheid wordt weggevoerd, om geen verantwoordelijkheden te nemen.

Als die beslissingen goed gaan, neemt de zelfverzekerde persoon het aan met normaliteit en nederigheid, terwijl de persoon met ijdelheid zal proberen krediet te claimen. En als die beslissingen fout gaan, zal de ijdele persoon zeggen dat hij de beslissing niet heeft genomen, terwijl de persoon met zelfvertrouwen de fout en de gevolgen ervan zal aannemen.

Op dezelfde manier, de persoon die vertrouwen in zichzelf heeft, heeft er geen probleem mee een bepaald deel van het risico te accepteren, omdat hij vertrouwen in zichzelf heeft. De ijdele persoon doet dit echter zelden, omdat hij in werkelijkheid zichzelf niet vertrouwt.

En natuurlijk, wanneer beide stil zijn, zijn de verschillen het meest merkbaar. De persoon die zelfverzekerd is, kan worden gedetecteerd zonder zijn mond te openen, wat niet gebeurt met de ijdele persoon.

Waarom? Voor lichaamstaal. De ijdele mensen glimlachen minder en hebben een meer "gekrompen" houding (hoewel ze het proberen te vervalsen), terwijl mensen met zelfvertrouwen glimlachen en zich openlijk tonen, met de rechtopstaande houding en rust.

Hoe zelfvertrouwen te krijgen en aantrekkelijker te worden?

Laten we nu eens kijken sleutels om zelfvertrouwen te krijgen en aantrekkelijker te zijn voor andere mensen. Maar vergeet niet dat dit uiteindelijk allemaal een mentale en emotionele kwestie is. Terwijl u deze tips volgt, moet u uw problemen oplossen.

Let op je gedachten

Mensen produceren meer dan 50.000 gedachten per dag en ongeveer de helft is negatief.. Deze negatieve gedachten vervullen meestal de functie om ons voor gevaren te waarschuwen, maar de waarheid is dat ze zelden een basis hebben in de huidige samenlevingen.

Mensen met zelfvertrouwen domineren deze negatieve gedachten en elimineren ze. We moeten vooral de negatieve gedachten die met onszelf te maken hebben kunnen stoppen, omdat ze een negatieve invloed hebben op ons zelfrespect.

Beheers je emoties

Mensen met vertrouwen in zichzelf beheersen hun emoties en laten ze hen niet beheersen. Denken met je hart is geen goed idee als je wilt beheersen wat er om je heen gebeurt, dus probeer het koud te houden in situaties waarin anderen hun geduld verliezen.

Zorg bewust voor je lichaamshouding

Er zijn studies die hebben aangetoond dat een triomfantelijke lichaamshouding aantonen leidt tot hormonale niveaus meer gerelateerd aan triomf, welzijn en zelfvertrouwen.

daarom je kunt je hersenen voor de gek houden door een winnende lichaamshouding aan te nemen in plaats van meegesleept te worden door de weigering.

Zoals u kunt zien, het feit het hebben van vertrouwen en zelfvertrouwen maakt andere mensen ons aantrekkelijker maken. Uiteindelijk is het beter om iemand te hebben die beslissend is en die in staat is om op de lange termijn moeilijke situaties aan te pakken dan een mooi gezicht te hebben.

U bent misschien geïnteresseerd: De aantrekkelijkheid van het verboden

Video: De boodschap die Niki hoorde op de avond voordat zij genezen werd (Juli- 2020).